jobb agyféltekés kreatív írás irnibarkitudvidekTe is írtál már az asztalfióknak vagy titkos naplónak?

Neked is voltak valaha regényötleteid?

Veled is történtek már olyan dolgok, amik regénybe illőek, és úgy gondolod, hogy érdemes lenne ezeket megörökíteni az utókor számára?

Mindig is szerettél írni, de mostanában nincs ihleted?

Szeretnél pénzt keresni az írással, de tartasz tőle, hogy ehhez nem tudsz elég jól írni?

Szeretnél jobban, gyorsabban, stílusosabban, hatékonyabban írni? Ráadásul sokat?

 jobb agyféltekés kreatív írás irnibarkitud

Jelentkezz te is a következő vidéki jobb agyféltekés írás tréningünkre – amelynek neve  Író születik -, és két nap alatt nemcsak, hogy íróvá képzünk, de tele leszel írói ötletekkel, célokkal és megvalósítási tervvel.

Következő időpontok>> Árak és kedvezmények>>

jobb agyféltekés kreatív írás teisirolehetsz

A két nap alatt ezt fogod megtanulni a kreatív írásról:

 • hogyan lehet megjeleníteni az írásban az érzelmeket,
 • hogy igazából milyen az, amikor a történetnek íve van,
 • hogy hogyan lehet irányítani az olvasó figyelmét és érzelmeit,
 • hogy milyen szófordulatoktól, és metaforáktól lesz élvezetes az olvasmány,
 • hogy az írás az elejétől a végéig egységet alkosson, egységben legyen önmagával,
 • hogy a karakterek élőek legyenek,
 • hogy a rejtélyek valóban rejtélyesek legyenek,
 • hogy a szimbólumok valóban azt jelentsék az olvasó számára, ami az írói szándékod,
 • és, hogy a feszültség elérje a drámai hatását,
 • és, hogy az olvasó tűkön ülve várja a folytatást.

Túlzás nélkül mondom, hogy nálunk a letehetetlen-könyv írását tanulod meg.

jobb agyféltekés kreatív írás jobbagyfeltekesiras

Sok helyen találhatsz írói tréningeket, kurzusokat, több-kevesebb pénzért, és ezeken a helyeken is tanulhatsz az írásról, az irodalomról, szakmáról.
De nálunk olyan eszközt kapsz a kezedbe a Vidi Rita által kidolgozott jobb agyféltekés módszertan formájában, ami úgy működik, mint egy varázspálca. Lehet nélküle boldogulni, csak sokkal nehezebben.
A mi tréningjeinken nemcsak írni tanítunk, hanem azt is begyakoroltatjuk veled, hogyan aknázhatod ki mind a két agyféltekéd kapacitásait, és hogyan hozhatod domináns helyzetbe a hétköznapokban általában elnyomott jobb agyféltekédet az írás érdekében.

A RitArt Academy tréningjei ezért tudnak ennyire hatékonyak lenni, és csupán két nap alatt íróvá változtatni téged, mert a jobb agyféltekés módszerrel olyan mechanizmusokat indítunk be az agyadban, amik most még csendesen szunnyadnak. 

Két nap alatt bebizonyítjuk neked, hogy:

 • tudsz írni,
 • könnyedén tudsz írni,
 • jól tudsz írni,
 • szeretsz is írni,
 • és csak egyetlen döntés kérdése, hogy akarsz-e író lenni.

Az Író születik tréningen mindent megtudsz a bal és jobb agyféltekéről:

 • a jobb agyfélteke funkciói,
 • a jobb agyfélteke használata,
 • a jobb agyfélteke jellemzői,
 • a jobb agyféltekés tanulás,
 • a bal és jobb agyfélteke feladatairól és a köztük lévő különbségről,
 • a két agyfélteke közti kapcsolatról,
 • az egész agyat kiaknázó módszertanunkról,
 • az agyféltekei dominancia felderítéséről.

Amiről érintőlegesen még szó lehet:

–        jobb agyfélteke tesztekről,

–        a jobb agyféltekés rajzolásról és jobb agyféltekés festésről,

–        egyéb alkotófolyamatokkal való analógiáról.

Az Író születik tréningen számtalan jobb agyfélteke gyakorlatot – pontosabban jobb agyféltekét domináns helyzetbe hozó gyakorlatot – végzünk és tanítunk meg veled, hogy a tréning után is kiaknázhasd az agyad rejtett tartalékait.

jobb agyféltekés kreatív írás kinekszol

Azoknak, akik szeretnek írni, vagy szeretnének írni, és nyitottak egy olyan módszerre, amellyel játékosan, lépésről-lépésre, mégis profi hozzáállással juthatnak el nagyon messzire. Mindegy, hogy regényt, novelláskötetet, blogot, vagy verseket akarsz írni, a módszer átütő erejű lesz minden írói és nem írói célodhoz is. Ha nyitott, vidám, érdeklődő személyiség vagy, akkor ott a helyed a tréningen.

jobb agyféltekés kreatív írás kineknemszol

Nálunk nincsenek szakmai megkötések, de személyiségi „megkötések” vannak. A tréningjeinken olyan megnyílásoknak és őszinte gondolatoknak vagyunk tanúi, amely tapasztalatok azt mondatják velünk, hogy nincs a képzéseinken helye azoknak, akik a negativizmusukkal, önzőségükkel, egoista megnyilvánulásaikkal rongálják mások élményét, nem beszélve persze a saját céljaikról… A tréningeken ezért a trénernek joga van ahhoz, hogy a viselkedésével oda nem passzoló résztvevőket felkérje a távozásra. Mi azokért dolgozunk, akik tenni akarnak magukért, és nem azokért, akik  mások ellen akarnak tenni… Köszönjük a megértést!

jobb agyféltekés kreatív írás arakeskedvezmenyek

A tréningen való részvétel alapesetben 

bruttó 30 000,- forintba kerül, 

ha semmilyen kedvezményre nem vagy jogosult.

Kedvezmények

jobb agyféltekés kreatív írás arak

A kedvezményre való jogosultságot és annak típusát a jelentkezési űrlapon jelölheted majd meg.

 

jobb agyféltekés kreatív írás gyik

„Én még sosem írtam semmit, fog ez nekem menni?”

Igen! A módszer működik mind a kezdő, mind a tapasztalt íróknál.

„Évtizedek óta írok, de az utóbbi időben mintha elveszítettem volna ezt a képességemet. Vissza tudja adni ez a módszer?”

Igen! Sokan küzdenek ezzel a problémával, de nálunk az első feladat után megszűnnek a blokkok, és visszatér, sőt, megújul a régi képesség.

„Hány éves kortól jöhetnek a gyerekek?”

12 éves kortól javasoljuk. A gyerekek együtt dolgoznak a felnőttekkel, nincs külön gyerekcsoport, egyszerűen nincs rá szükség. A legkisebb résztvevőink fejében olyan csoda van, hogy mi, régi motorosok csak ámulunk. A gyerekekre természetesen külön figyelmet fordítunk, bármikor pihenhetnek, ehetnek-ihatnak.

„Én ebben az egészben nem hiszek, de azért kíváncsi vagyok.”

Akkor kérlek, ne gyere! Nem kell hinni a módszerben, mert mindenkinél működik, aki csinálja a feladatokat, de aki azt akarja, hogy nála ne működjön – előítéletekkel  érkezik -, az azt fogja tapasztalni, hogy két napig, a tréning időtartama alatt, nagyon kemény belső harcot fog megvívni. Ugyanis a dolog működni fog nála is, csak éppen ezzel az egója nem tud mit kezdeni, így egy hihetetlenül erős kognitív disszonanciával kell szembenéznie. Sem neked, sem nekünk nincs szükségünk arra, hogy bárki is belső harcot éljen meg ez alatt a két csodálatos nap alatt, tehát arra kérünk mindenkit, aki nem hisz, meg nem akarja ezt a dolgot, hogy legyen szíves nem eljönni. Te ismered magad, ha vagy annyira nyitott és pozitív személyiség, aki a kezdeti ellenállását át tudja fordítani cselekvésbe, akkor gyere nyugodtan.

„Szkeptikus vagyok egy kicsit, mert a jobb agyféltekés rajztanfolyam után sem tudtam mit kezdeni a tudásommal.”

Nálunk ez nem fordulhat elő. Egyrészt azért, mert minden kedves résztvevőnket meghívjuk a tréning két napja után egy zárt fórumra, ahol jelenleg 200 író várja az új csatlakozókat, és egymást inspirálják a csapat tagjai. Másrészt pedig külön mentorprogramokat indítunk az első könyv megírásához, és az első könyvírással megkeresett millió eléréséhez! Azt, hogy író leszel, mi nagyon komolyan gondoljuk.

„Mi van, ha nálam nem működik majd a módszer?”

Tapasztalatunk szerint még jobb agyféltekében sérülést – agyi érkatasztrófa – elszenvedőknél is működik a jobb agyféltekés módszer. A szakmai rész pedig úgy van felépítve, hogy az apró részektől haladunk az írói szakma csúcsa felé, és ki is tűzzük a zászlót!

„Túl hosszúnak tűnik ez a két nap így napi 10 órával. Nem lehetne négy napra szétosztani?”

Nem. Tedd a szívedre a kezed: mennyire könnyen szabadulsz el otthonról négy napra?

„Igazából nem akarok író lenni, de szeretek új dolgokat megtanulni, és nagyon érdekel a módszer. Jöhetek?”

Sokan jöttek már úgy, hogy igazából nem akartak írni, íróvá válni, aztán a végén mégis könyvet írtak ;). Tehát mindenképp gyere, jól fogod magad érezni, és ha te is rákapsz az írói lét ízére, akkor nem leszünk meglepve!

„Vállalkozó vagyok, és marketing céllal érdekel csak a könyvírás, regényt nem akarok írni (legalábbis most így gondolom). Érdemes részt vennem a tréningen? Szakkönyv íráshoz is kapok ötleteket?”
IGEN! Ha érdekel a marketing és nem kezdő fokon műveled, akkor te is tudod, hogy a történetek csodákra képesek az értékesítés folyamán, és a szakértői státusz kialakítása közben, és a vevők bizalmának elnyerése sem másodlagos. Mindent megtanulsz a két nap alatt arról, hogyan vond be az olvasóidat – vevőidet -, hogyan szórakoztasd őket, miközben eladsz nekik, és hogyan foglalják imába a nevedet, amikor elolvassák az egyébként marketing célokat szolgáló könyvedet. Ez minden marketinges álma, te ezzel a tudással és ezzel a módszerrel valóra is tudod majd váltani! Továbbá számodra még érdekes lehet a Kreatív Marketing- és Webszöveg írás tréning is – webes szövegek és online értékesítés a fő téma -, de a könyvírás kimondottan az Író születik tematikájához passzol.

jobb agyféltekés kreatív írás mierterdemes

Miért érdemes eljönnöd?

– ahogy a tréning munkacíméből is kiderül – jobb agyféltekés kreatív írás tréning -, kreatívabb író leszel, élvezetesebb és képszerűbb szövegeket fogsz írni, amiket jobb lesz olvasni;

– az írott szövegeid egységesebbek lesznek, egyre inkább eltűnik belőlük a kezdő írókra jellemző kifulladás, csapongás, disszonancia;

– könnyedebben és erőfeszítés mentesebben fogsz írni, nem lesz fehérlap szindrómád;

– sokkal több ötleted lesz;

ihletett leszel, amiről gyakran még a profi írók sem tudják, hogyan kerülnek ebbe az állapotba;

– az Olvasók szeretni fogják azt, ami írsz, és nemcsak a rokonok fognak bólogatni, hogy „aha, hát ez elég jó”, hanem az igazi Nagy Betűs Olvasók lesznek kíváncsiak az írásodra;

– megismerheted azt az írásmódot, amit egyesek „transzban” írásnak neveznek, amire még a nagy írók is folyton várnak-várnak-várnak (csakhogy nem tudják, mivel szokták elérni ezt az állapotot);

– a tanfolyam két napja alatt úgy érezheted majd magad, amire már régóta nem volt példa az életedben: megtelsz önbizalommal, magabiztos leszel;

– szembenézel a gyengeségeiddel úgy, hogy lehetőségként fogod azokat értékelni, nem csúf bibircsókokként;

– megtanulsz az írásért írni, és hát nem titok, hogy:

– előbb-utóbb könyved fog megjelenni. Mentorprogramjainkhoz csatlakozva inkább előbb.

– ÚJ! Közösségi Könyveinkben – regény, novellás- és esszékötet – és Közösségi Magazinunkban – Minerva Capitoliuma – kockázatok nélkül próbálgathatod írói szárnyaidat. A könyvek nyomtatásban is megjelennek, a magazinunk digitális kiadásban kerül az Olvasók elé.

jobb agyféltekés kreatív írás budapestiiroszuletik jobb agyféltekés kreatív írás webszoveg jobb agyféltekés kreatív írás ajandekutalvany

 


jobb agyféltekés kreatív írás videkiidopontok

Vidéki tréningidőpontok és helyszínek:

Egyelőre nincsenek időpontok. Budapesti képzések időpontját itt találod: Budapest RitArt Academy>>

A tréningek pontos helyszínét mindig frekventált, könnyen megközelíthető helyre igyekszünk szervezni. Pontos cím a pénz beérkezése után.

A számodra megfelelő tréning dátumát add meg a jelentkezési űrlapon az erre vonatkozó mezőben!

Minden tudnivalót megkapsz a pénzt beérkezése után!

Mikor kell fizetni?

Bármelyik időpontra is jelentkezel, a fizetési határidő a jelentkezéstől számított 8 naptári nap – ennek pontos időpontját, tehát a rád vonatkozó végső fizetési határidőt – a jelentkezés utáni visszaigazoló emailben megküldjük. Kérlek, csak úgy jelentkezz, hogy biztosan tudod, ezt a fizetési határidőt tartani tudod. Fizetni 8 napon belül kell, de ha az általad megjelölt időpontig nincs már hátra 8 nap, akkor a tréning ELŐTTI utolsó napig, mert csak így tudod biztosítani a részvételedet!

 

Természetesen, ha közbejön számodra valami, ami ütközik az előre kifizetett tréning időpontjával, akkor a tréning napjáig lehetőséged van lemondani a részvételt – lásd szerződési feltételek -, és ez esetben a pénzt hiánytalanul visszafizetjük számodra.

 

Helyszínek: mindig a város frekventált, könnyen megközelíthető részén keresünk termet a tréningeknek.
A tréningek reggel 8:45-től este 19:00-ig tartanak, mindkét napon.

jobb agyféltekés kreatív írás velemenyekVélemények

„Köszönöm szépen ezt a két napot! Felülmúlta az elvárásaimat. Sokkal színesebb és érdekesebb volt, mint ahogy elképzeltem, hogy milyen is lesz a tréning. Érzem, hogy fejlődtem és érzem, hogy ez menni fog nekem. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a tanfolyamot. Nincs egyetlen negatív dolog sem, amit tudnék említeni. A feladatok érdekesek voltak és energikusak. Örülök, hogy itt voltam. Szandra

„Úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna. A felnőtté válás éveiben a hajdanán aktív és kreatív jobb agyféltekém köré falakat és korlátokat emelt a folytonosan kritizáló és okoskodó bal agyféltekém. Most úgy érzem, mintha ez a fal lassan de biztosan leomlott volna. Végre megtanultam szabaddá engedni rabláncon tengődő fantáziámat. Köszönöm szépen ezt a remek tanfolyamot! Dániel”

„Csak pozitív élményeim vannak erről a hétvégéről, nagyon élveztem, nagyon sokat tanultam, és remélem, hogy otthon is eszembe fognak jutni azok a gondolatok amiket itt mondtál, akkor is, amikor úgy érzem, hogy elakadtam. Ha egyáltalán lesz még ilyen, mert nem hiszem. Annabella

„Hálás vagyok, hogy ilyen sok megható-mély pillanatot élhettem át veletek. Nem voltak elvárásaim, így csak azt tudom mondani, hogy nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettelek, és kívánom, hogy sok embert segítsetek hozzá az önmegvalósításhoz. Zsuzsi

„Köszönöm a hétvégét! Bár továbbra is azt gondolom, hogy belőlem nem válik író a szó klasszikus értelmében, mégis hasznosnak érzem az itt tanultakat. És ki tudja? Egyes feladatok kifejezetten nehezemre estek, más esetekben pedig dőlt belőlem a szó. Újra az iskolapadban éreztem magam :). Marianna

Több, mint kétszáz élő véleményt tapasztalhatsz meg, amikor a tréningen való részvétel után belépsz a titkos facebook csoportunkba, de ez még semmi: ott látni fogod nemcsak a magad, hanem mások eredményét is.

Nos, TE mikor jössz? 

jobb agyféltekés kreatív írás szerzodesifeltetelek
.

A Jelentkezem>> gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

I. Jogi háttér

1.  A tréningen való részvételnek feltétele a csoport egészének, a csoportot alkotó személyeknek, és a tréner munkájának a tiszteletben tartása, illetve a tréning légköréhez illeszkedő magatartás tanúsítása. A nem megfelelő hozzáállással és viselkedésmóddal bíró résztvevőket a csoport eredményeinek és az egyéni munka minőségének biztosítása érdekében megkérjük a tréningről való távozásra. Ez esetben a tréning részvételi díjat visszafizetjük a távozó számára. Köszönjük a megértést! 

1.a A tréningen használt módszerek alkalmazását nem javasoljuk azoknak, akik pszichiátriai kezelés alatt, illetve pszichiátriai szerek befolyása alatt állnak. Ha ilyenfajta kezelés vagy gyógyszerezés alanya vagy, akkor kérd az orvosod véleményét és beleegyezését, mielőtt eljössz a tréningre, vagy elmész bármilyen jobb agyféltekés képzésre! Ezen figyelmeztetésünk figyelmen kívül hagyása okán kialakult állapotokért és helyzetekért semmiféle felelősséget nem vállalunk.
2.  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
3.  A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
4.  A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a HősNők Kiadó Bt.-vel kötöd.
(2173 Kartal Dobó utca 30. Asz: 22391018-1-13, Email: ugyfelszolgalat@kreativiras.com)
5. A számlázás elektronikusan történik, emailben küldjük a hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.
6. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet (ugyfelszolgalat@kreativiras.com)
7. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Pest Megyei Békéltető Testület
1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.
8. A szolgáltatás ára bruttó 30000,- forint, a kedvezményekkel csökkentett árakat és a kedvezményezetti kört a megrendelő űrlap fölött találod.
9. A szolgáltatás ára nem fedezi a két napos tréningen való részvétel esetén a fogyasztó (vevő) utazási, élelmezési, szállási költségeit. Ezeket a költségeket a résztvevőnek magának kell állnia.
10. Fenntartjuk annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben a meghirdetett tréningvezető helyett egy másik trénerünk vezesse a tréninget.
11. Indokolt és kivételes esetekben – vis major – a helyszínváltozás jogát fenntartjuk.

12. Tárhelyszolgáltató: 3in1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11 hostcontact@megacp.com

II. Fizetési módok és adatok

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés, illetve rózsaszín postai csekken való fizetés.

2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél!):

Belföldi utaláshoz

2a.) Banki átutalás vagy befizetés:

HősNők Kiadó Bt.
OTP 11742166-20104333

2b.) Külföldről való utaláshoz:

Bank Swift kód: OTPVHUHB

IBAN számlaszám: IBAN HU31117421662010433300000000

III. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

1.) A szolgáltatás teljesítése előtti esetben

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a ugyfelszolgalat@kreativiras.com címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a tréning ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

2.) A szolgáltatás teljesítése utáni esetben

A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összegezve: a rendelet értelmében a tréning UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

IV. Szerzői és szomszédos jogok

A RitArt Academy tréningjeinek jogtulajdonosa Vidi Rita, a módszer kitalálója és kidolgozója,  és a HősNők Kiadó Bt. a tréningek szervezője és a kiadványok felelőse.

V. Elérhetőségek

ugyfelszolgalat@kreativiras.com – 06-209-816-934 (Tóth László)

jobb agyféltekés kreatív írás budapestiiroszuletik jobb agyféltekés kreatív írás webszoveg jobb agyféltekés kreatív írás ajandekutalvany