jobb agyféltekés írás irnibarkitudbp

Te is írtál már az asztalfióknak vagy titkos naplónak?

Neked is voltak valaha regényötleteid?

Veled is történtek már olyan dolgok, amik regénybe illőek, és úgy gondolod, hogy érdemes lenne ezeket megörökíteni az utókor számára?

Mindig is szerettél írni, de mostanában nincs ihleted?

Szeretnél pénzt keresni az írással, de tartasz tőle, hogy ehhez nem tudsz elég jól írni?

Szeretnél jobban, gyorsabban, stílusosabban, hatékonyabban írni? Ráadásul sokat?

 Jobb agyféltekés írás - RitArt Academy

Jelentkezz te is a következő budapesti jobb agyféltekés írás tréningünkre – amelynek neve  Író születik -, és két nap alatt nemcsak, hogy íróvá képzünk, de tele leszel írói ötletekkel, célokkal és megvalósítási tervvel.

Következő időpontok>> Árak és kedvezmények>> Jelentkezési űrlap>>

Jobb agyféltekés írás - RitArt Academy

A két nap alatt ezt fogod megtanulni a kreatív írásról:

 • hogyan lehet megjeleníteni az írásban az érzelmeket,
 • hogy igazából milyen az, amikor a történetnek íve van,
 • hogy hogyan lehet irányítani az olvasó figyelmét és érzelmeit,
 • hogy milyen szófordulatoktól, és metaforáktól lesz élvezetes az olvasmány,
 • hogy az írás az elejétől a végéig egységet alkosson, egységben legyen önmagával,
 • hogy a karakterek élőek legyenek,
 • hogy a rejtélyek valóban rejtélyesek legyenek,
 • hogy a szimbólumok valóban azt jelentsék az olvasó számára, ami az írói szándékod,
 • és, hogy a feszültség elérje a drámai hatását,
 • és, hogy az olvasó tűkön ülve várja a folytatást.

Túlzás nélkül mondom, hogy nálunk a letehetetlen-könyv írását tanulod meg.

Miben jobb a mi író tanfolyamunk, mint más író tanfolyamok?

1.) Egyrészt abban, hogy a mi írói képzésünk rövid, de fantasztikusan hatékony. Új dolgokat megtanulni csak jobb agyféltekés módszerrel érdemes, de megértjük, ha nekünk nem hiszel. De talán hiszel majd Hámori József professzornak, aki több könyvet is írt a 80-as években a jobb agyféltekével és az agyműködéssel kapcsolatban. (Antikváriumban fellelhetőek még a könyvei.) Más írói tanfolyamok, íróképzések 1-2 ÉVIG tartanak. A miénk 1-2 napig. Mi csak a lényeget mutatjuk meg, és megszabadítunk a sallangoktól.

2.) Másrészt abban, hogy az új és magas szintű készség mellé mi célt, sőt küldetést, és új jövőképet is adunk neked. Vannak olyan kreatív írás képzések, ahol szóba sem kerül a könyv írásának témája, vagy az ezzel való pénzkeresés lehetősége – az alatt az 1-2 év alatt. Nálunk az az alap, hogy támogatunk abban is, hogy az írással ne csak boldogítsd magad és Olvasóidat, hanem anyagilag is gyarapodj majd általa.

3.) Harmadrészt pedig abban, hogy nálunk minden RÓLAD és az OLVASÓIDRÓL szól. Mi nem vonultatunk fel nagy neveket, celeb-írókat, hogy még drágábban tudjuk neked eladni a képzést. A nagy íróneveket és celeb-írókat megkeresheted író-olvasó találkozókon is, ingyen…
A RitArt Academy trénerek mindig rajtad és az Olvasóidon tartják a fókuszt, kizárólag érted tevékenykednek, és nem másokért!

4.) Negyedrészt pedig abban különbözünk, hogy mindenben mások vagyunk ;).

Ez minden szempontból egy másik világ, aminek robusztus ajtózárjában csak a jobb agyféltekéd lehet a kulcs.

kreatív írás - jobbagyfeltekesiras

Sok helyen találhatsz írói tréningeket, kurzusokat, több-kevesebb pénzért, és ezeken a helyeken is tanulhatsz az írásról, az irodalomról, szakmáról.
De nálunk olyan eszközt kapsz a kezedbe a Vidi Rita által kidolgozott jobb agyféltekés módszertan formájában, ami úgy működik, mint egy varázspálca. Lehet nélküle boldogulni, csak sokkal nehezebben.
A mi tréningjeinken nemcsak írni tanítunk, hanem azt is begyakoroltatjuk veled, hogyan aknázhatod ki mind a két agyféltekéd kapacitásait, és hogyan hozhatod domináns helyzetbe a hétköznapokban általában elnyomott jobb agyféltekédet az írás érdekében.

A RitArt Academy tréningjei ezért tudnak ennyire hatékonyak lenni, és csupán két nap alatt íróvá változtatni téged, mert a jobb agyféltekés módszerrel olyan mechanizmusokat indítunk be az agyadban, amik most még csendesen szunnyadnak. 

Két nap alatt bebizonyítjuk neked, hogy:

 • tudsz írni,
 • könnyedén tudsz írni,
 • jól tudsz írni,
 • szeretsz is írni,
 • és csak egyetlen döntés kérdése, hogy akarsz-e író lenni.

Az Író születik tréningen mindent megtudsz a bal és jobb agyféltekéről:

 • a jobb agyfélteke funkciói,
 • a jobb agyfélteke használata,
 • a jobb agyfélteke jellemzői,
 • a jobb agyféltekés tanulás,
 • a bal és jobb agyfélteke feladatairól és a köztük lévő különbségről,
 • a két agyfélteke közti kapcsolatról,
 • az egész agyat kiaknázó módszertanunkról,
 • az agyféltekei dominancia felderítéséről.

Amiről érintőlegesen még szó lehet:

–        jobb agyfélteke tesztekről,

–        a jobb agyféltekés rajzolásról és jobb agyféltekés festésről,

–        egyéb alkotófolyamatokkal való analógiáról.

Az Író születik tréningen számtalan jobb agyfélteke gyakorlatot – pontosabban jobb agyféltekét domináns helyzetbe hozó gyakorlatot – végzünk és tanítunk meg veled, hogy a tréning után is kiaknázhasd az agyad rejtett tartalékait.

kreatív írás - kinekszol

Azoknak, akik szeretnek írni, vagy szeretnének írni, és nyitottak egy olyan módszerre, amellyel játékosan, lépésről-lépésre, mégis profi hozzáállással juthatnak el nagyon messzire. Mindegy, hogy regényt, novelláskötetet, blogot, vagy verseket akarsz írni, a módszer átütő erejű lesz minden írói és nem írói célodhoz is. Ha nyitott, vidám, érdeklődő személyiség vagy, akkor ott a helyed a tréningen.

jobb agyféltekés írás - kineknemszol

Nálunk nincsenek szakmai megkötések, de személyiségi „megkötések” vannak. A tréningjeinken olyan megnyílásoknak és őszinte gondolatoknak vagyunk tanúi, amely tapasztalatok azt mondatják velünk, hogy nincs a képzéseinken helye azoknak, akik a negativizmusukkal, önzőségükkel, egoista megnyilvánulásaikkal rongálják mások élményét, nem beszélve persze a saját céljaikról… A tréningeken ezért a trénernek joga van ahhoz, hogy a viselkedésével oda nem passzoló résztvevőket felkérje a távozásra. Mi azokért dolgozunk, akik tenni akarnak magukért, és nem azokért, akik  mások ellen akarnak tenni… Köszönjük a megértést!

jobb agyféltekés írás - arakeskedvezmenyek

A tréningen való részvétel alapesetben 

bruttó 30 000,- forintba kerül, 

ha semmilyen kedvezményre nem vagy jogosult.

Kedvezmények

jobb agyféltekés írás - arak

A kedvezményre való jogosultságot és annak típusát a jelentkezési űrlapon jelölheted majd meg. Fizetni 8 napon belül kell, de ha az általad megjelölt időpontig nincs már hátra 8 nap, akkor a tréning előtti utolsó napig.

Bónusz ajándék

Minden résztvevőnk egy meglepetés ajándékot kap a képzés végén, amellyel a RitArtosok már messziről is be tudják azonosítani egymást, akár még az utcán is. Gyönyörű szép, magunkon szoktuk viselni, a többit a képzés végén tudod meg.

 

jobb agyféltekés írás - gyik

„Én még sosem írtam semmit, fog ez nekem menni?”

Igen! A módszer működik mind a kezdő, mind a tapasztalt íróknál.

„Évtizedek óta írok, de az utóbbi időben mintha elveszítettem volna ezt a képességemet. Vissza tudja adni ez a módszer?”

Igen! Sokan küzdenek ezzel a problémával, de nálunk az első feladat után megszűnnek a blokkok, és visszatér, sőt, megújul a régi képesség.

„Hány éves kortól jöhetnek a gyerekek?”

12 éves kortól javasoljuk. A gyerekek együtt dolgoznak a felnőttekkel, nincs külön gyerekcsoport, egyszerűen nincs rá szükség. A legkisebb résztvevőink fejében olyan csoda van, hogy mi, régi motorosok csak ámulunk. A gyerekekre természetesen külön figyelmet fordítunk, bármikor pihenhetnek, ehetnek-ihatnak.

„Én ebben az egészben nem hiszek, de azért kíváncsi vagyok.”

Akkor kérlek, ne gyere! Nem kell hinni a módszerben, mert mindenkinél működik, aki csinálja a feladatokat, de aki azt akarja, hogy nála ne működjön – előítéletekkel  érkezik -, az azt fogja tapasztalni, hogy két napig, a tréning időtartama alatt, nagyon kemény belső harcot fog megvívni. Ugyanis a dolog működni fog nála is, csak éppen ezzel az egója nem tud mit kezdeni, így egy hihetetlenül erős kognitív disszonanciával kell szembenéznie. Sem neked, sem nekünk nincs szükségünk arra, hogy bárki is belső harcot éljen meg ez alatt a két csodálatos nap alatt, tehát arra kérünk mindenkit, aki nem hisz, meg nem akarja ezt a dolgot, hogy legyen szíves nem eljönni. Te ismered magad, ha vagy annyira nyitott és pozitív személyiség, aki a kezdeti ellenállását át tudja fordítani cselekvésbe, akkor gyere nyugodtan.

„Szkeptikus vagyok egy kicsit, mert a jobb agyféltekés rajztanfolyam után sem tudtam mit kezdeni a tudásommal.”

Nálunk ez nem fordulhat elő. Egyrészt azért, mert minden kedves résztvevőnket meghívjuk a tréning két napja után egy zárt fórumra, ahol jelenleg 200 író várja az új csatlakozókat, és egymást inspirálják a csapat tagjai. Másrészt pedig külön mentorprogramokat indítunk az első könyv megírásához, és az első könyvírással megkeresett millió eléréséhez! Azt, hogy író leszel, mi nagyon komolyan gondoljuk.

„Mi van, ha nálam nem működik majd a módszer?”

Tapasztalatunk szerint még jobb agyféltekében sérülést – agyi érkatasztrófa – elszenvedőknél is működik a jobb agyféltekés módszer. A szakmai rész pedig úgy van felépítve, hogy az apró részektől haladunk az írói szakma csúcsa felé, és ki is tűzzük a zászlót!

„Túl hosszúnak tűnik ez a két nap így napi 10 órával. Nem lehetne négy napra szétosztani?”

Nem. Tedd a szívedre a kezed: mennyire könnyen szabadulsz el otthonról négy napra?

„Igazából nem akarok író lenni, de szeretek új dolgokat megtanulni, és nagyon érdekel a módszer. Jöhetek?”

Sokan jöttek már úgy, hogy igazából nem akartak írni, íróvá válni, aztán a végén mégis könyvet írtak ;). Tehát mindenképp gyere, jól fogod magad érezni, és ha te is rákapsz az írói lét ízére, akkor nem leszünk meglepve!

„Vállalkozó vagyok, és marketing céllal érdekel csak a könyvírás, regényt nem akarok írni (legalábbis most így gondolom). Érdemes részt vennem a tréningen? Szakkönyv íráshoz is kapok ötleteket?”
IGEN! Ha érdekel a marketing és nem kezdő fokon műveled, akkor te is tudod, hogy a történetek csodákra képesek az értékesítés folyamán, és a szakértői státusz kialakítása közben, és a vevők bizalmának elnyerése sem másodlagos. Mindent megtanulsz a két nap alatt arról, hogyan vond be az olvasóidat – vevőidet -, hogyan szórakoztasd őket, miközben eladsz nekik, és hogyan foglalják imába a nevedet ,amikor elolvassák az egyébként marketing célokat szolgáló könyvedet. Ez minden marketinges álma, te ezzel a tudással és ezzel a módszerrel valóra is tudod majd váltani! Továbbá számodra még érdekes lehet a Kreatív Marketing- és Webszöveg írás tréning is – webes szövegek és online értékesítés a fő téma -, de a könyvírás kimondottan az Író születik tematikájához passzol.

jobb agyféltekés írás - mierterdemes

Miért érdemes eljönnöd?

– ahogy a tréning munkacíméből is kiderül – jobb agyféltekés kreatív írás tréning -, kreatívabb író leszel, élvezetesebb és képszerűbb szövegeket fogsz írni, amiket jobb lesz olvasni;

– az írott szövegeid egységesebbek lesznek, egyre inkább eltűnik belőlük a kezdő írókra jellemző kifulladás, csapongás, disszonancia;

– könnyedebben és erőfeszítés mentesebben fogsz írni, nem lesz fehérlap szindrómád;

– sokkal több ötleted lesz;

ihletett leszel, amiről gyakran még a profi írók sem tudják, hogyan kerülnek ebbe az állapotba;

– az Olvasók szeretni fogják azt, ami írsz, és nemcsak a rokonok fognak bólogatni, hogy „aha, hát ez elég jó”, hanem az igazi Nagy Betűs Olvasók lesznek kíváncsiak az írásodra;

– megismerheted azt az írásmódot, amit egyesek „transzban” írásnak neveznek, amire még a nagy írók is folyton várnak-várnak-várnak (csakhogy nem tudják, mivel szokták elérni ezt az állapotot);

– a tanfolyam két napja alatt úgy érezheted majd magad, amire már régóta nem volt példa az életedben: megtelsz önbizalommal, magabiztos leszel;

– szembenézel a gyengeségeiddel úgy, hogy lehetőségként fogod azokat értékelni, nem csúf bibircsókokként;

– megtanulsz az írásért írni, és hát nem titok, hogy:

– előbb-utóbb könyved fog megjelenni. Mentorprogramjainkhoz csatlakozva inkább előbb.

– ÚJ! Közösségi Könyveinkben – regény, novellás- és esszékötet – és Közösségi Magazinunkban – Minerva Capitoliuma – kockázatok nélkül próbálgathatod írói szárnyaidat. A könyvek nyomtatásban is megjelennek, a magazinunk digitális kiadásban kerül az Olvasók elé.

– ÚJ!!! A tréning végén egy olyan ajándékot kapsz, ami a tréning után is hosszú ideig segít majd felidézni az itt eltöltött idő alatt szerzett élményeket, és amelynek segítségével a RitArt-osok már messziről fel tudják ismerni egymást 😉

 

jobb agyféltekés írás - videkiiroszuletik Jobb agyféltekés írás - RitArt Academy webszoveg Jobb agyféltekés írás - RitArt Academy ajandekutalvany


Jobb agyféltekés írás - RitArt Academybudapestiidopontok

Ezekre az időpontokra lehet jelentkezni, így már előre eltervezheted, hogy melyik hétvégén veszel részt.

Budapesti tréningidőpontok:

 

2015. szeptemberétől franchise partnereink szervezik a képzéseket, kattints ide az időpontokért.

Író születik>>